Vil du lære at indrette dit hjem med Feng Shui Baguakortet?

Ranvita la Cour er forfatter til to inspirerende bøger om indretningens psykologi; "ELSK DIT HJEM
fra A til Å" (2010) og "ELSK DIT SOVEVÆRELSE –AT FORANDRE DIT SOVEVÆRELSE KAN
FORANDRE DIT LIV", (2013) Begge bøger er udkommet på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck.

mandag den 28. maj 2012

Ugens Elsk-Dit-Hjem Budskab (Uge 22)



Åh, ja ...netop dette emne har været en laaang rejse for mig. 


Det, som jeg troede var drømmehjemmet, har flere gange vist sig slet ikke at være det! 


Det gode er, at jeg har haft mulighed for at prøve mange af mine "drømme" af – og på den måde "leve dem ud". Og hver gang kommer jeg lidt tættere på svaret i forhold til "det sande" drømmehjem for mig. Det hjem, som virkelig afspejler min sjæl.


Pt. har jeg tre boligdrømme: Pippi Langstrømpe træhuset, det nedlagte slot, og laden, som jeg selv bygger om til bolig. Og så flirter jeg også en del med "kollektive" tanker a la Svanholm ...



Hvad er dit drømmehjem?

lørdag den 19. maj 2012

Skab dynamik i din indretning med "Gentagelser"

Ups - der gik lige lovlig KristiHimmelfartsferie i den i går (men nøj, hvor vi hyggede os) ... så her kommer den kommende uges Elsk-Dit-Hjem budskab lidt forsinket.:-)



Et meget lavpraktisk tip i denne uge! Men underkend ikke effekten, hvis du indfører ugens budskab:-)

søndag den 13. maj 2012

Ugens Elsk Dit Hjem-Budskab 11-17 maj

Mange læsere har fortalt mig, at de ofte bruger bogen som Tarot eller Englekort; De slår op på en tilfældig side og læser den tekst de tilfældigt er landet på. Og som de siger; "Sjovt nok virker det aldrig helt tilfældigt. Der kommer altid det budskab jeg lige havde brug for at høre".

Det har givet mig ideen til at "trække" ugens Elsk-Dit-Hjem-budskab hver uge – til løbende inspiration.

De budskaber jeg trækker vil have en universel væsentlighed for os allesammen lige nu. Men hvis du selv gør det samme derhjemme kan du selvfølgelig ramme endnu mere præcist i forhold til din helt aktuelle situation. (Hvis du ikke har bogen kan du låne den på biblioteket, kvit og frit)

Hør i video'en herunder, hvad det er vigtigt at være særligt opmærksom på i den kommende uge. God fornøjelse:-)



PS! Hvis du vil være sikker på at få besked hver fredag, når ugens aktuelle video er klar, så husk at subscribe på min You Tube Kanal!


Vi ses på fredag til et nyt emne. Gad vide, hvad vi lander på dér?


torsdag den 10. maj 2012

Lækkerhed på dåse!





Er netop hjemvendt fra min frisør med nye forsyninger af verdens skønneste hårprodukter, italienske "Davines".

Udover, at jeg elsker den enkle og æstetiske indpakning er det er ganske enkelt de bedste produkter jeg nogensinde har prøvet. Og som langhårs-abe med kronisk morgenhårssyndrom har jeg prøvet en del gennem årene!

De dufter himmelsk, de er smukke og de gør en forskel. Mit hår bliver blødt og sundt. Den der passer til mit hår hedder "LOVE" (et skønt produktnavn, som jeg ikke klager over :-)

Der er selvfølgelig også varianter til fint hår som kræver volumen, farvet hår, osv. Alle i de smukkeste, sarte pastelfarver, som lys lavendel, lyserød, lys mintgrøn, sart gul, osv. Når jeg kigger på hylderne i Anettes Salon ligner det en bid fra himmlen! (eller en slikbutik ... :-)  De har også stylingprodukter, som er endnu vilderere og smukkere pakket ind! 

Find de lækre produkter hos min søde og dygtige frisør Anette Colin /Salon Unika, Hellerupvej 56, 2900 Hellerup, eller bestil en tid til dig og dit hår. Anette er uddannet hos Gunbritt i sin tid og har stylet for Alt for Damerne (og mange andre blade/medier) i mange år, så hun er mere end bare en frisør og rigtig god til at se, hvad der klæder dig (eller lave en makeup, der gør dig smukkere, men uden du drukner i makeup og ikke længere kan kende dig selv).

Tippet er hermed givet videre:-)