Vil du lære at indrette dit hjem med Feng Shui Baguakortet?

Ranvita la Cour er forfatter til to inspirerende bøger om indretningens psykologi; "ELSK DIT HJEM
fra A til Å" (2010) og "ELSK DIT SOVEVÆRELSE –AT FORANDRE DIT SOVEVÆRELSE KAN
FORANDRE DIT LIV", (2013) Begge bøger er udkommet på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck.

onsdag den 2. juni 2010

Min store drøm ...

Nogen gange er det tilfældigheder, der giver os de største gaver. I weekenden var jeg med i et stort arrangement på Spa-og konferencecenteret Comwell Borupgaard i Snekkersten. Jeg er med i i kvindenetværket "Women in Touch" og lørdag d.29. maj afholdt vi en "Mød mit Netværk"-dag, hvor 260 kvinder fik mulighed for at netværke med os - og hinanden. (Du kan læse mere om mit netværk på: www.womenintouch.dk) I pausen solgte jeg mine bøger - og havde dertil lavet et fint lille salgsbord. Og det var dér, det skete. Da jeg om morgenen, i al hast, fik bakset salgsbordet sammen, kunne jeg mærke noget. Noget der boblede. Som en cirkushest, der pludselig begyndte at skrabe hoven i savsmuldet - igen. Den lille pige, der elskede at lege købmandsbutik, da hun var 5-6 år ... Lige der, i de smukke omgivelser, blandt skønne kvinder, blev det tydeligt, at det er på tide at gøre noget ved en god gammel drøm: at sælge smukke ting til hjemmet! Ting, der er udvalgt "med mening" - og med hjertet. Ting, der oser af sjæl og skønhed. Uhm... På konferencen skulle jeg holde 4 oplæg - ét i timen. Og den eneste grund til, at jeg ikke faldt om, som en flad cirkushest var, at jeg i pauserne FIK energi, når jeg stod i min lille butik. Og ifølge Dharmaloven er det netop een af nøglerne til at vide, om man er på rette karriere-spor: Føles det sjovt? Giver det glæde og energi? Ja, for mig er det (åbenbart) en glæde at dele skønhed på alle måder - uanset om det er gennem inspirerende foredrag, bøger - eller smukke ting. Hver gang jeg holder foredrag blir jeg mødt af spørgsmålet; HVOR kan jeg købe disse ting? HVAD er dine yndlingsbutikker? HVOR skal vi gå hen? Og det er svært for mig at svare på, fordi jeg typisk håndplukker en enkelt dims fra hver butik. Mit univers er sammensat af hundredevis af butikker, hvoraf mange af dem kun har få ting, jeg kan lide. Hvor ville det være sjovt at lave et HELT UNIVERS ...med alle disse "udvalgte ting". Nogen vil helt klart hade stilen:-) Men andre vil elske den ! Ville du handle i min butik, hvis jeg havde een? Og ville du foretrække en fysisk butik? - eller en web-butik? Eller begge dele, måske? Skriv gerne en kommentar, hvis du synes jeg skal forfølge min drøm:-)

30 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det lyder som en dejlig idé. Jeg ville måske helst en web-shop, da jeg bor i jylland.
Fantastisk med et netværk der giver ligeså meget igen som man selv giver.
Kh Katrine

mb sagde ...

Kære Ranvita - selvfølgelig skal du følge din drøm. Jeg ville være en glad kunde i en webshop fyldt med smukke feng shui-ting, som ikke er helt så fedtstens-agtige, som dem man kan få enkelte steder - men i stedet - ja, netop smukke. Åh, jeg håber du gør det...
kh Merete

Therese ❦ Fjellrosa sagde ...

Min mor lærte meg at så lenge en tanke gjør en glad så er den riktig for deg. Derfor høres det definitivt ut som om du har funnet noe som kan være særs riktig for deg. Jeg synes også du skal følge drømmen din :)

Jeg hadde også helt klart handlet i butikken din. Jeg elsker stilen din og blir glad hver gang jeg blar i mitt eksemplar av boken din. Og åpner du en gang i tiden en liten webshop så håper jeg du sender til oss her i Norge også, for du har helt klart en stor skare med fans her :)

Anonym sagde ...

Jeg ville eeelske at gå på opdagelse i din fysiske butik. Du skaber et skønt univers med en helt fantastisk energi på kurser og til Lounge, og jeg er slet ikke i tvivl om at samme skønne energi ville være at opleve i din butikken. Incl. en masse lækre, håndplukkede boligting:)
er vildt begejstret på dine vegne, og håber på egne vegne at det bliver snart;)

Anonym sagde ...

Jeg ville nyde en web-shop, da jeg er bosat i Schweiz ;O) jeg er blevet meget inspireret af din bog og dit aestetiske univers med plads til at vaere sig selv.

hilsner Lise
www.hokuspokusfokus.dk

Anne Holm sagde ...

Kære Ranvita

Bare ved at læse om din ide, får jeg også bobler i maven. Ligesom jeg får, når jeg ser, at der ligger et nyhedsbrev fra dig eller et nyt indlæg på din blog. Jeg har ikke samme stil som dig. Eller noget af mig har ikke samme stil som dig. En anden del af mig - en endnu ikke udlevet del- får næring, feminin energi og lille-pige-fryd af at få lov at komme ind i dit lyserøde univers. Så jeg synes bestemt at en shop ville være fantastisk for en skabs-lyserød som mig! Og jeg vil klappe i mine små hænder. (Dog håber jeg stadig, og glæder mig til, at du også en dag slår dørene op til et et lille palads af et hotel...)

Ann-Christine sagde ...

Uanset om det er en fysisk butik eller en webshop, så synes jeg din drøm lyder skøn! Og ja, jeg synes du skal følge den og lytte til hjertet og det der giver energi :)

Jeg har netop læst din bog og elsker den, ideerne, inspirationen og det den har gjort ved mit hjem!

Anonym sagde ...

:-) Lyder som en kanongod ide! Webshop, off course..........:-)
Tak for en skøn blog og nogle meget inspirerende nyhedsbreve!

Somerhilsen Dorte

Vigdis-Alice sagde ...

En web-butikk ville vært perfekt for meg som bor i Norge, savner å finne vakre ting, og gjerne fair trade også.... En mer rettferdig og vakrere verden gjør livet skjønnere. Lykke til!

Lene L sagde ...

JA! Selvfølgelig skal du have en butik - eller rettere sagt to. For du skal både have en fysisk og en web. Jeg tænker også tit: Hvor har Ranvita det fra? Det må jeg eje, og sagen er jo netop at du håndplukker. Og dybest set er det vel også det der er meningen. At vi ikke bare køber stort ind i een butik, og derved får ting med hjem som vi næsten elsker. Vi skal håndplukke livet og dets indhold og ikke nøjes! Ih hvor jeg allerede glæder mig :-)
Kærlige hilsner
Lene

jejasi sagde ...

Kære Ranvita

JA...GØR DET. Du har den specielle evne til at viderformidle smukke ting og energier. Sikker på at det vil blive en gave til alle os.

Kh Janie

Lana Bos sagde ...

Uhhmm, Jeg ville elske at udforske den web-shop..!

Pernille på 1. sagde ...

Kære Ranvita

Jeg er helt sikker på at jeg ville handle i din butik, og din drøm den skal du helt klart følge, jeg håber at du får din web- shop op og stå så alle kan få mulighed for at få fat i nogle skønne sager.

kh pernille

Anita Farstad sagde ...

It sounds like the perfect start on a new adventure. Follow your dream and the universe will conspire to help you:-) I will definitely come to your shop when I am in Copenhagen. People will notice when you put your heart into something and I am certain it will be a wonderful place. You already have the skills to help you manifest this dream, so go for it!!! I can see the shop being the heart of the business and the internet a way to spread it out into the world, reaching those that might not be in Copenhagen. Your message will appeal to people way beyond the borders of Copenhagen or Denmark. It seems like you have a lot of fans in Norway already. Blessings!

Anonym sagde ...

Webshop så klart! Og gerne NU!!! Griner...

Anonym sagde ...

Som så mange andre har jeg tit tænk: Hvornår laver hun den shop:). Senest for et par dage siden, så dejlig oplevelse af flow at læse det på din blog. Også en inspiration i at lade mine drømme komme til mig, og slippe "kampen"/ kontrollen. Tak for det;)

Anonym sagde ...

Kære Ranvita,

Jeg kender alt for godt den helt vidunderlige følelse, når man leger købmandsbutik, f.eks. i forbindelse med loppemarked, osv. og hvis du får energi af det, skal du selvfølgelig have en butik.
Jeg ville elske at komme i din butik, og når jeg ikke har mulighed, ja, så finde dine smukke ting online!
så helt sikkert - begge dele!
Kærligst, Louise

Anonym sagde ...

Jaaeh, jeg ville elske at handle i din butik! Især hvis det var et fysisk univers, hvor jeg kunne gå rundt og snuse og røre ved tingene og få en snak med over disken.

Gør, hvad du synes er sjovest. Kunderne skal helt sikkert nok komme under alle omstændigheder.

Held & lykke med det.

Anonym sagde ...

Kære Ranvita
Jeg er helt og aldeles henrykt over at læse dit nyeste blog indlæg.
For det første, har jeg det ligesom dig, jeg håndplukker "én blomst fra hver eng", da jeg er meget kræsen med hvad jeg vil have i mit hjem.
For det andet har jeg længe gået og ventet på du ville genåbne din gamle web-shop.
Og sidst, men aller vigtigst, synes jeg, at du skal leve din drøm.
Det er nok, som Karen Kingston ville udtrykke det, dit højere selv, der fører dig i den rigtige retning, for at du kan udføre det værk du er til for at udføre.

Jeg vil dog gerne sige, at selv om vi nok er mange, der synes en web-shop er lige sagen, tror jeg også en fysisk butik ville være en rigtig god idé, da man så kan se tingene rigtigt OG føle på dem, for det er ikke sjældent, at jeg har brug for at røre inden jeg beslutter mig for om genstanden falder indenfor min smag.

Gør hvad dit hjerte beder dig om. Du vil ikke fortryde det.
Og jeg er sikker på, at jeg vil være blandt dine kunder :)

KH
Natalie

Ps: Jeg ser meget frem til HappyLivingLounge imorgen. Tager min søster med. Hvor bliver det dejligt.

Anonym sagde ...

Kære Natalie, hvor gør det mig glad at læse dit indlæg, masser af god energi der løfter:).

Kh. Lyna Rose

Anna Ørtved sagde ...

Kære Ranvita!
Tak for igår - jeg glæææder mig til at pimpe mit soveværelse for vildt NU!
Du er så fantastisk, og jeg elsker at jeg 'må være med' med min lille øko-café :-)
Jeg ville elske båve web- og fysisk shop. For når jeg skal købe noget til mit hjem vil jeg gerne have mærket det, løftet på det (medmindre det er en sofa) og snuset til det. Men det er jo dumt med kun en fysisk når din 'fanskare' breder sig over hele verden :-) så derfor - begge dele!
Knus Anna

Hanne sagde ...

Kære Ranvita,
naturligvis skal du følge din drøm, og det som gør dig glad i maven. Er det ikke det dharma-loven siger? :-) Og da du tidligere havde en webshop som vist ikke helt gav dig den samme følelse, så kan det være en fysisk butik er det som vil give dig størst glæde. Vi er mange som vil elske at besøge den!
Vi er også nogen som glæder os til at høre mere angående den uddannelse du planlægger/planlagde, er den stadig i dine planer? Jeg håber du sender mail ud på et tidspunkt :-)

Rikke R sagde ...

Det ville være fantastisk, jeg tænkte både/og, så man kan komme forbi og rører og hvis man ikke bor i nærheden, kan man gå på webshoppen:-)

Lotte sagde ...

Ihh - jeg håber du forfølger din drøm... og jeg ville helt klart komme forbi og kikke i både en fysisk og en web butik. Ser tit ting på dine billeder hvor jeg tænker "hvor mon det er fra?", og idéen med at samle alle de ting man holder af i én butik, er super.
Jeg krydser fingre xx

Mette sagde ...

Selvfølgelig skal du det. Du siger det jo selv, det giver dig energi :o)
Var jeg ikke flyttet til Århus, ville jeg helt sikkert være kunde i din fysiske butik, og jeg vil da helt sikkert ikke gå glip af din web-shop. Kan du så komme i gang :o)
Knus Mette

fru.leger sagde ...

Hej Ranvita. I disse tider er en web-shop da oplagt, især til dig som har "kunder" både i hele DK og uden for landets grænser. Plus, det er en fordel for alle os der elsker dine kurser og bøger, at du ikke skal bruge alt din tid i en butik... smiler... held og lykke med dine drømme, jeg glæder mig til at være med på sidelinien.

Anonym sagde ...

SELVFØLGELIG skal du følge din drøm.
- Og JA jeg ville handle i din butik.
En webshop ville være ok, men en fysisk butik ville være FANTASTISK!!! Glæder mig til at se hvad du finder på.

Anonym sagde ...

en kombination af fysisk butik og webshop. Og hvis du har behov for hjælp, så sig til:-)
Du vækker også en drøm i mig.

kh
Dorte

Nina sagde ...

Jajajjaajaja begge dele! Du er et inspirerende menneske :)

Kurs Natur sagde ...

Følg drømmen :)