Vil du lære at indrette dit hjem med Feng Shui Baguakortet?

Ranvita la Cour er forfatter til to inspirerende bøger om indretningens psykologi; "ELSK DIT HJEM
fra A til Å" (2010) og "ELSK DIT SOVEVÆRELSE –AT FORANDRE DIT SOVEVÆRELSE KAN
FORANDRE DIT LIV", (2013) Begge bøger er udkommet på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck.

torsdag den 14. februar 2008

Don't forget the garden!

Om vinteren er det let at glemme haven eller altanen, som i stedet står tom og trist hen. Husk dog ikke at glemme ! Der er masser ting vi kan gøre; stedsegrønne planter i potterne (og lige nu smukke juleroser!) samt have-skulpturer, lanterner med fyrfadslys i træernes krogede, nøgne grene, uroer lavet af hul-sten, strandtræ-stumper, kogler eller andet fra naturen - smid evt. en fuglekugle i bunden, så får du også gratis kvidder med i købet! Her et foto, taget inde fra min stue, hvor Buddha-figuren gir ekstra energi til min udsigt. Ham fandt jeg på Bali for et par år siden, og han har hidtil været indendørs-buddhist, men nu var det altså tid til at pynte lidt udenfor. Og så er det jo heller ikke dårligt, at han - på feng shui sprog - gir god energi til både Karriere og Visdoms-området:-o) Se flere fotos af alle ovenstående ideer hentet i min have, og få inspiration til at skabe liv udenfor i de kolde måneder, i mit næste Nyhedsbrev. Tilmeld dig på min hjemmeside www.happyliving.dk.

2 kommentarer:

Tanja sagde ...

Kære Ranvita

Hvor er det skønt at du har fået en blog, så du løbende kan drysse dit inspirerende fe støv og holde mig til Feng Shui ilden.

Smil

Tanja

Anonym sagde ...

Hej Ranvita

A pro pro buddha, du har et billede af en sød erotisk buddha med sin elskede på skødet,,, hvor kan jeg finde en ligende???

Tak for den glæde det er at læse og se dine indlæg :)

Carina Cecilia