Vil du lære at indrette dit hjem med Feng Shui Baguakortet?

Ranvita la Cour er forfatter til to inspirerende bøger om indretningens psykologi; "ELSK DIT HJEM
fra A til Å" (2010) og "ELSK DIT SOVEVÆRELSE –AT FORANDRE DIT SOVEVÆRELSE KAN
FORANDRE DIT LIV", (2013) Begge bøger er udkommet på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck.

mandag den 16. februar 2009

Ranvita er blevet klummeskribent i Norge!

Så fik jeg endelig min egen klumme ... ... i Norge (!) Så til alle fengshui-søstre i det høje nord; Kig med i "KK" - Norges ældste og største dameblad, hvor jeg fast - hver anden uge - giver inspiration til at se dit hjem med nye øjne. I forbindelse med min første klumme gjorde bladet lidt ekstra ud af det. Fremover bliver det 'bare' klummen med gode tip til dig og dit hjem. Men hvorfor skal danskerne snydes ...? I hvilket blad/avis/magasin kunne DU godt tænke dig at modtage mine tips om bevidst boligindretning på fast basis? Lad høre:-)

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Ranvita

Tillykke med klummen! Jeg er bare så ærgelig over, at det ikke er et dansk blad. Kan det mon købes i DK? Kan du evt. lægge artiklen ud på din hjemmeside?

Jeg ville foretrække, hvis jeg kunne bestemme, at din klumme var i 'Alt for Damerne'.

Indtil da må jeg nøjes med nyhedsbrevene og din blog. Som i øvrigt er så fortrinlig læsning og energiskabende, at de/den sagtens kan læses mange gange, når man trænger til et frisk Feng Shui-pust eller blot noget smukt at kigge på.

Tak for at dele din æstetik med os.

Anne Holm

Anonym sagde ...

Hei Ranvita!

Hjertelig velkommen hit til Norge med din spalte! Du har mange fans her også! 8) Lykke til!

Hilde Ramsgaard
Norge

Sidsel_._ sagde ...

tillykke med klummen.
ang danske blade ville det nok passe bedst i Alt for Damerne - eller måske Femina - men køber ingen af de to selv - så personligt synes jeg det skulle være i Boligliv eller Rum :)

- og køber altid KK når jeg er i Norge.

Trine sagde ...

Hej Ranvita
Også et tillykke herfra!
Jeg ville elske at læse dine spændende tanker og gode ideer i et dansk magasin, men som Sidsel skriver, så køber jeg aldrig de mest oplagte; Alt for Damerne og Femina.
Jeg ville ligeledes foretrække et af de danske boligmagasiner :-)

Gode hilsner fra Trine

Jeanette sagde ...

Hej Ranvita.
Også et tillykke fra mig.
Jeg køber mest Hendes verden, på grund af håndarbejdet der er deri så det ville jo være dejligt hvis du kunne skrive der, det trænger måske også til lidt spirituelt indhold.
Tak for nogle dejlige nyhedsbreve som jeg efterhånden har modtaget en del år. Jeg har printet dem ud og bruger dem til at få inspiration af når jeg syntes der skal ske noget i et bestemt område af mit liv.

Hilsen Jeanette

Anonym sagde ...

Tillykke med din klumme.

Hvis det skulle være et dansk blad syntes jeg Boligliv ville være et godt valg :-)

Hilsen fra
Helle Svendsen

Rikke sagde ...

Hej Ranvita

Jeg fandt din blog på en renseribøjlesøgning ;O) - Jeg glæder mig til at følge med fremover. Jeg vil også gerne læse din klumme i BOLIGLIV.

Mange hilsner
Rikke

Anonym sagde ...

Hej Ranvita

Tillykke med din klumme. Jeg kan se, at et par stykker allerede har forslået at en klumme af dig ville have stort potentialle i BOLIGLIV og her vil jeg også klart stemme for. Glæder mig utroligt meget til din nye bog udkommer til august, indtil da må vi nyde godt af dine gode råd her på bloggen, i dine nyhedsbreve og gense "Bo med feng Shui" på Tv2 sputnik.

Mange kærlige hilsner fra Mia Sørensen

Anonym sagde ...

Hvor dejligt for dig at du har fået en fast klumme - og hvor dejligt for dem som kommer til at læse den. Det er meget smukt og inspirerende at opleve din hjemmeside :) og jeg glæder mig til at købe din bog om ikke så længe. Også tillykke med udgivelsen af den :)
Jeg syntes helt klart at du skulle have en fast klumme i BoligLiv - så det håber jeg at de vil kontakte dig om - for at få bragt iorden :)

Christa sagde ...

Hej Ranvita!
Jeg ville elske at læse din klumme i BOLIGMAGASINET.
Kærligst
Christa

Anonym sagde ...

Kære Ranvita.

Tillykke med din super lækre bog, hvor er den bare indbydende og nem at læse og blive inspiret ;ø)
Håber at du får en klumme i DK, jeg ser helst det er i boligmagasinet som jeg abbonnere på - har dog savnet feng shui inspiraton i bladet!!
Held & Lykke...
Kh Pia