Vil du lære at indrette dit hjem med Feng Shui Baguakortet?

Ranvita la Cour er forfatter til to inspirerende bøger om indretningens psykologi; "ELSK DIT HJEM
fra A til Å" (2010) og "ELSK DIT SOVEVÆRELSE –AT FORANDRE DIT SOVEVÆRELSE KAN
FORANDRE DIT LIV", (2013) Begge bøger er udkommet på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck.

torsdag den 16. juli 2009

Så er den på trapperne!

Min bog er landet. Foreløbig 15 stk. her på mit skrivebord, og 3.000 i en container somewhere udenfor København. 256 sider, over 100 fotos og 98 helt konkrete ideer fra A til Å, der beskriver hvordan du kan skabe et hjem, der er værd at elske og som elsker dig. Når Lager-Kaj kommer tilbage fra sommerferie åbner han porten og bogen lander i din lokale boghandler onsdag d. 19. august. Samme dag er der premiere-champagne i Villa Wilder, Wildersgade 55 i København. Hvis du vil med, så tilmeld dig på email-adressen: reception@elskdithjem.dk. Skriv blot "reception, ja tak" i emne-linien , og skriv hvor mange du/i kommer. Vi skal jo lige have købt sjampagne nok til alle :-) Glæder mig til at se dig! Se mere på bogens hjemmeside: www.elskdithjem.dk

2 kommentarer:

Sidsel_._ sagde ...

stort tillykke - det må føles så dejligt! Skal helt sikkert ha´ fingrene i den - nød dit indlæg i Alt for Damerne sidste uge!

Pernille på 1. sagde ...

Stort tillykke med at din bog nu ligger foran dig. Jeg har glædet mig så længe og du kan tro at jeg vil stå der i boghandlen den 19.
Held og lykke med receptionen, hvis jeg ikke var fra Fyns land så kom jeg :)