Vil du lære at indrette dit hjem med Feng Shui Baguakortet?

Ranvita la Cour er forfatter til to inspirerende bøger om indretningens psykologi; "ELSK DIT HJEM
fra A til Å" (2010) og "ELSK DIT SOVEVÆRELSE –AT FORANDRE DIT SOVEVÆRELSE KAN
FORANDRE DIT LIV", (2013) Begge bøger er udkommet på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck.

tirsdag den 28. september 2010

Lækre læber med god feng shui!


På mit skrivebord står denne BUNKE af smukke læbepomader.

En rigtig feng shui-pomade, fordi den er smuk i sig selv.

"Nogen" har simpelthen tænkt sig om, da de lavede den.

For mig er den et eksempel på, at selv den mindste dims i vores liv fortjener al den kærlige opmærksomhed og skønhed vi overhovedet kan give den; De bedste ingredienser og den smukkeste indpakning.

I mit liv følges de to ting ad. Jeg ville ikke elske denne læbepomade, hvis den ikke var økologisk - og lækker at bruge. Hvis den KUN var smuk - men crab indvendigt. Men, indrømmet - jeg elsker gode produkter ENDNU mere, når de OGSÅ er smukt pakket ind.

Så jeg har købt et par kolli. (Som du kan købe af mig, når min webhsop åbner igen - eller når vi ses til mine kurser og foredrag her i efteråret. En lille gave dig selv - eller som en sød værtindegave i en sløjfre rundt om en flaske vin.)

Og nu ligger der smukke læbepomader i min entré, på mit badeværelse, soveværelse, på mit skrivebord og i min dametaske. For jeg er læbepomade-addict. Elsker bløde læber. Og nu er medicinen ovenikøbet blevet en dekorativ del af indretningen.


"Figs & Rouge" er et nyt mærke i Danmark. Vintage inspireret, 100% økologisk certificeret og vinder af flere priser i London, bl.a. ”Natural Health Beauty Awards 2009”. Den kan også bruges til andre tørre steder på kroppen. Hovedingredienserne er blandt andet solsikkekolie, sheasmør, bivoks (hvilket gør den rigtig lækker og nærende), hybenolie og morgenfrueolie.

3 kommentarer:

Maria sagde ...

Mmm, den ser lækker ud....!

Bettina sagde ...

Lækker lækker....
Glæder mig til shoppen åbner igen :)

i♥sisterbrandt sagde ...

· { de er superfine, go weekend } ·