Vil du lære at indrette dit hjem med Feng Shui Baguakortet?

Ranvita la Cour er forfatter til to inspirerende bøger om indretningens psykologi; "ELSK DIT HJEM
fra A til Å" (2010) og "ELSK DIT SOVEVÆRELSE –AT FORANDRE DIT SOVEVÆRELSE KAN
FORANDRE DIT LIV", (2013) Begge bøger er udkommet på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck.

tirsdag den 3. maj 2011

To Ting Du Kan Lære af Dronning Margrethe, Hvis Du Er Selvstændig


1.) Gør dit skrivebord til en majestætisk oplevelse med to store, smukke lamper (i stedet for en enkelt snoldet een, der ligner noget fra en kontorbutik eller studentertiden). Det giver pondus og styrke, så ingen – især ikke dig selv – er i tvivl om, hvem der er Direktøren. Det indrammer og markerer også tydeligt din "arbejds-scene". (Især et godt valg, hvis du har hjemmekontor i stuen.) De smukke skærme bidrager med noget tekstil, hvilket ofte er i undertal på kontoret. For hvem siger kontoret skal ose af PLIGT, hvis det kan emme af NYDELSE?

 

2.) Altid en frisk buket blomster på bordet. Den behøver ikke være stor! Kan være lidt grene fra haven og et par roser fra en anden buket. Men sørg for, at den er der. Og jo – den MÅ da gerne være stor:-) Gør, hvad du kan, med det, du har. Du kan også bruge en silke/stofblomsterbuket, hvis du kender dig selv godt nok til at vide, at en uge flyver hurtigt, og du ikke får en buket på bordet hver mandag. For som Dronningen her siger: "Det perfekte er ikke altid så vigtigt". Dit kontor skal ikke være perfekt (Gaaab!) – men det må meget gerne være SMUKT!

God Arbejdslyst. Også til søens folk ....

3 kommentarer:

Christina Klitsgaard sagde ...

Dét kunne mit skrivebord i dén grad trænge til. Tak for det.

Lise sagde ...

Tak for inspirationen - det royale skrivebord er ogsaa dejligt ryddeligt

Lise
www.detskalsmageafnoget.blogspot.com

Signe Marit sagde ...

Du opdaterer din blog for sjældent. Jeg kan ellers godt lide det, du skriver om, men hvor går der dog lang tid imellem. Det er lidt ærgeligt
Venlig hilsen Signe