Vil du lære at indrette dit hjem med Feng Shui Baguakortet?

Ranvita la Cour er forfatter til to inspirerende bøger om indretningens psykologi; "ELSK DIT HJEM
fra A til Å" (2010) og "ELSK DIT SOVEVÆRELSE –AT FORANDRE DIT SOVEVÆRELSE KAN
FORANDRE DIT LIV", (2013) Begge bøger er udkommet på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck.

fredag den 5. oktober 2012

Har du besøg af en Feng shui-fe eller en Feng shui-diktator?Man kan hurtigt få stress af feng shui. 

Alt det man skal og bør og ikke må og ikke bør ... 

Og jeg har sagt det mange gange før, men jeg siger det lige igen: 

Feng shui skal ikke være endnu et ideal, som vi stresset forsøger at leve op til, og hvor vi først kan puste ud og slappe af, når vi HAR ordnet, gjort, og skabt den perfekte slappe-af-situation. 


Feng shui er et ekstra krydderi i vores liv, og det skal føles SJOVT, og hvis det ikke gør det, så er det, fordi du har fået indbygget en Feng shui-diktator i dit hoved, og så er det bare med at få tyrannen smidt på porten hurtigst muligt og lade din indre Feng-shui-FE tage over. 

Feer handler nemlig blidt og kærligt og giver gerne et trøstende knus, når der er behov for det. De kritiserer ikke, de forventer ikke det umulige. De drysser magi ud over dit liv, de får dine celler til at boble som champagne og danse som valmuer i vinden og de giver dig kreative ideer og løsninger...


Hvis du føler håbløshed og stress eller konstant er nervøs for, om det nu er "rigtigt" eller "godt nok" så er det dikatoren, der er på spil. Og hvis du føler en legende barnlig forventnings-frydefuld følelse, hvor du har tillid til, at det du gør er nok, alene fordi du selv synes det er smukt eller sjovt, så har du selskab af din Fengshui-fe.

Det er altså den måde, du kan kende forskel på, om du har besøg af din indre Feng-shui-diktator eller din Feng shu-fe ... 

Jeg anbefaler klart det sidste:-)


1 kommentar:

Thorbjørg Aarrestad sagde ...

Takk for godt innspill, vi kan visst aldri bli minnet nok om hvor viktig det er å bruke verktøy til fordel for oss selv og ikke som ytterligere krav om perfeksjonisme! Det er bare nydelig å lytte til deg og ditt budskap og siden din verden ser så vakker, harmonisk og gjennomført ut, er det av ekstra stor betydning at akkurat du minner oss om dette:) Tusen, tusen takk for den inspirasjon og glede du gir ut <3 Det har betydd enormt mye for meg de siste årene.