Vil du lære at indrette dit hjem med Feng Shui Baguakortet?

Ranvita la Cour er forfatter til to inspirerende bøger om indretningens psykologi; "ELSK DIT HJEM
fra A til Å" (2010) og "ELSK DIT SOVEVÆRELSE –AT FORANDRE DIT SOVEVÆRELSE KAN
FORANDRE DIT LIV", (2013) Begge bøger er udkommet på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck.

fredag den 6. januar 2012

Hænger det gamle års energier stadig fast i dit hjem?
Jeg har hevet alle mine rengøringsprodukter ud af skabet, for at minde dig om, at det er vigtigt at gøre ekstra godt rent her i starten af det nye år.


Dine rum har nemlig opsamlet alle de følelser og energier, som har fyldt dem igennem 2011!


Hvis du ikke laver en god nytårs-rengøring kan du derfor risikere stadig "at hænge fast" i de gamle energier fra sidste år.


Så tag godt imod det nye friske år- og sig farvel til alt det gamle, du ikke længere har brug for - og gør grundigt rent i hytten!


PS!
Jeg elsker gode og smukke rengøringsprodukter - for det gør det sjovere at gøre rent! Jeg var selv engang Ajax-fan, fordi jeg kunne ikke få nok af "den rene" duft. Men heldigvis findes der i dag alternativer, der føles meget renere - fordi de er rene. (I dag besvimer jeg eller får kvalme, når jeg kommer i nærheden af Ajax eller lignende produkter.)
Jeg har været stor fan af Ecover i mange år,  fordi de er miljøvenlige, feminint smukke og velduftende. Pt. tester jeg mærket BIO-D. Jeg faldt for den simple, lidt rå og grafiske emballage.
Hvis du har andre til at gøre rent for dig, så tænk også på dem - og server nogle lækre og miljøvenlige produkter, som ikke ødelægger deres lunger, udtørrer deres hud og i det hele taget spreder kemisk energi i dit hjem.


PPS!
Og nej, bare rolig - du kan ikke fjerne alle de gode energier, der har lagret sig i dit hjem gennem 2011. Gode minder, begivenheder og følelser har så høj en frekvens, at de består. Kun alt det tunge har netop - en tung - energi, som kan ruskes op i med oprydning, afstøvning, støvsugning og udluftning.


Clear 2011 - and make space for a new 2012-energy!


Du kan se Ecovers produkter her - eller finde dem i enhver helsekost / webshop: http://dk.ecover.com/products/laundry


Og her mere om Bio-D - som også fåes i din helsebutik
http://www.biodegradable.biz/

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Apropos rengøringsmidler... Netto har engang imellem de miljøvenlige Frk. Flid http://www.ecocleanscandinavia.com/products.html
- virkelig smuk emballage!
Og så er der Maison Belle...