Vil du lære at indrette dit hjem med Feng Shui Baguakortet?

Ranvita la Cour er forfatter til to inspirerende bøger om indretningens psykologi; "ELSK DIT HJEM
fra A til Å" (2010) og "ELSK DIT SOVEVÆRELSE –AT FORANDRE DIT SOVEVÆRELSE KAN
FORANDRE DIT LIV", (2013) Begge bøger er udkommet på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck.

søndag den 5. februar 2012

Se feng shui-guru'ens private soveværelseDenise Linn er en international anerkendt feng shui guru og forfatter til flere skønne bøger. Mine egne favoritter er bla. "Sacred Space" og "Feng Shui for the Soul".

Jeg beundrer især Denise Linn, fordi hun formåede at forvandle sit eget liv til det (meget) bedre. På trods af en opvækst med misbrug, en syg mor, der ikke ville have med hende at gøre og en skud-ulykke som helt ung (hun blev skudt ned af en fremmed person på vejen i USA, en dag hun kørte tur på sin motorcykel) – har hun alligevel formået at skabe sig et smukt, positivt og rigt liv, som en af USA's største feng shui guruer.


Ekstra stor var lykken derfor, da jeg faldt over denne video, hvor vi får et smugkig indenfor i Denise Linn's private gemakker. 

Videoen er også et godt eksempel på,  at feng shui ikke handler om stil – men om universelle lovmæssigheder. Og at feng shui –  når det er bedst  – slet ikke kan ses, men blot ligner et "almindeligt hjem" – indrettet i den aktuelle beboers personlige smag.

Enjoy!

PS!
Jo, det er et spejl, du ser i soveværelset. Hvilket igen viser, at vi i sidste ende selv er 100% herre over vores eget liv, og hvordan det skal indrettes. Uanset, om noget er no-go-fengshui eller ej.

Mere om Denise Linn:
Denise Linn har også sit eget talkshow på Hay House Radio, hvor du kan ringe ind og få råd og readings (hvis du har styr på tidsforskellen:-) Eller kig forbi hendes egen hjemmeside: Denise Linn

Ingen kommentarer: