Vil du lære at indrette dit hjem med Feng Shui Baguakortet?

Ranvita la Cour er forfatter til to inspirerende bøger om indretningens psykologi; "ELSK DIT HJEM
fra A til Å" (2010) og "ELSK DIT SOVEVÆRELSE –AT FORANDRE DIT SOVEVÆRELSE KAN
FORANDRE DIT LIV", (2013) Begge bøger er udkommet på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck.

torsdag den 10. maj 2012

Lækkerhed på dåse!

Er netop hjemvendt fra min frisør med nye forsyninger af verdens skønneste hårprodukter, italienske "Davines".

Udover, at jeg elsker den enkle og æstetiske indpakning er det er ganske enkelt de bedste produkter jeg nogensinde har prøvet. Og som langhårs-abe med kronisk morgenhårssyndrom har jeg prøvet en del gennem årene!

De dufter himmelsk, de er smukke og de gør en forskel. Mit hår bliver blødt og sundt. Den der passer til mit hår hedder "LOVE" (et skønt produktnavn, som jeg ikke klager over :-)

Der er selvfølgelig også varianter til fint hår som kræver volumen, farvet hår, osv. Alle i de smukkeste, sarte pastelfarver, som lys lavendel, lyserød, lys mintgrøn, sart gul, osv. Når jeg kigger på hylderne i Anettes Salon ligner det en bid fra himmlen! (eller en slikbutik ... :-)  De har også stylingprodukter, som er endnu vilderere og smukkere pakket ind! 

Find de lækre produkter hos min søde og dygtige frisør Anette Colin /Salon Unika, Hellerupvej 56, 2900 Hellerup, eller bestil en tid til dig og dit hår. Anette er uddannet hos Gunbritt i sin tid og har stylet for Alt for Damerne (og mange andre blade/medier) i mange år, så hun er mere end bare en frisør og rigtig god til at se, hvad der klæder dig (eller lave en makeup, der gør dig smukkere, men uden du drukner i makeup og ikke længere kan kende dig selv).

Tippet er hermed givet videre:-) 

Ingen kommentarer: