Vil du lære at indrette dit hjem med Feng Shui Baguakortet?

Ranvita la Cour er forfatter til to inspirerende bøger om indretningens psykologi; "ELSK DIT HJEM
fra A til Å" (2010) og "ELSK DIT SOVEVÆRELSE –AT FORANDRE DIT SOVEVÆRELSE KAN
FORANDRE DIT LIV", (2013) Begge bøger er udkommet på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck.

torsdag den 20. december 2012

* JULEKALENDER* Hvad fortæller dine vinduer om dig?

"Hvis du betragter vinduerne som "husets øjne", så svarer dine vinduer – og det, du har stående i dem – altså til at kigge dit hjem i øjnene. 

Ligesom en øjenmake-up fuldstændig kan forandre en kvindes udseende og stil, vil dit hjem også ændre karakter, alt efter hvordan du bruger vinduesarealerne. 

Hvad ser du når nu kigger dit hjem i øjenene? Hvad ser verden og andre mennesker? 

Lad dine vinduesarealer være en metafor for din personlighed. Er du imødekommende, reserveret, romantisk eller minimalistisk? Er vinduespartiet generøst draperet i store smukke silkegardiner, lukket af med kontoragtige perisenner eller dekoreret med romantiske foldegardiner i stof? Og er der ...." (?)

Hvad afslører dine vinduer om dig?

Hør hele kapitlet her – og få konrete tips til, HVAD du stiller op med dine vinduer (og vindueskarme) så "dit hjems øjne" udstråler den du er ...(Varighed: 5:04 min.)

Hvad skal dit "vindues-nytårsforsæt" være? 

Når nisserne er pakket ned, skal der så ryddes op i potteplanterne og nipset? 

Jeg elsker selv at dekorere det kreative lærred, som et vindue og en vindueskarm er, og savner mine vindueskarme! Vi bor nemlig i moderne arkitektur pt. – uden en eneste vindueskarm, men med vinduespartier der går fra gulv til loft. Så herhjemme nøjes vores datter med at dekorere ... gulvet. Og jeg glæder mig som et lille barn til at få vindueskarme igen, fordi jeg elsker de skiftende udstillinger og små altre, der er så oplagte at lave her.

God fornøjelse med alle dine vinduer.


Foto fra bogen fra Lone la Cours kolonihavehus. Loppefund og indiske figurer fortæller om Lones kreative talent, hang til charme og hendes mange rejser til Indien. I bogen er der også et billede fra smykkedesigner Zarah Voigts vindueskarm, og det er helt anderledes; bla. med strudsefjer og rokoko-lysestager fra hendes far Jean Voigt.

1 kommentar:

Voyance par telephone sagde ...

Jeg snuble på din blog meget interessant! ! Tak for at give os dette øjeblik af ren lykke.