Vil du lære at indrette dit hjem med Feng Shui Baguakortet?

Ranvita la Cour er forfatter til to inspirerende bøger om indretningens psykologi; "ELSK DIT HJEM
fra A til Å" (2010) og "ELSK DIT SOVEVÆRELSE –AT FORANDRE DIT SOVEVÆRELSE KAN
FORANDRE DIT LIV", (2013) Begge bøger er udkommet på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck.

fredag den 21. december 2012

* JULEKALENDER * Trænger dit hjem til en space clearing?

Ville du gå i en anden persons underbukser, uden at vaske dem først? Og ville du gå i din egne i månedsvis uden at vaske dem?

Næppe, – men det er faktisk det, du gør, hvis du ikke space clearer dit hjem ...

Vi mennesker udskiller sved, urin og affaldsstoffer døgnet rundt (bare se på en bluse eller et lagen i et mikroskop!) – og derfor vasker vi os selv og vores tøj og vores hjem. Men vi udskiller også konstant følelsesmæssige affaldstoffer, so to speak. Og de lagrer sig også i vores rum på nøjeagtig samme måde, som støvet samler sig i hjørnerne. Vi kan bare ikke se det.

"Hvis vægge kunne tale", siger man – men det kan de netop! De optager som en båndoptager alle følelser og begivenheder og lagrer dem i "murstens-arkivet". Skænderier, skilsmisse, sygdom ..." 

– hør hele kapitlet om space clearing her ... (varighed 8:40)Det har iøvrigt ikke været nemt at finde et passende kapitel til en så skæbnesvanger mytologisk dag som denne, d. 21.12.2012. 

Skulle jeg vælge "Å" for "Åndehuller", fordi "den nye tid" varsler vigtigheden af pauser for sjælen? – eller skulle jeg vælge "I" for "Indretning med hjertet", fordi vi bevæger os fra informationssamfundet og ind i hjerte-samfundet? Eller hvad med "B" for kapitlet om "Bevidst boligindretning", fordi vi træder ind i tidsalderen for højere bevidsthed? 

Det blev – som hver dag her i julekalenderen – mit aktuelle humør, der bestemte. 

Og da jeg havde tudet to gange inden klokken var 10 på denne så specielle dag (første gang, fordi jeg syntes jeg var helt håbløst skruet sammen, gjorde alting forkert og ikke kunne finde ud af noget som helst, – anden gang, fordi solopgangen i form af en stor orangeglødende ildkugle i horisonten var så ufattelig smuk, at jeg næsten ikke kunne tro mine egne øjne.) Der var, som du kan høre, bølgegang i det indre følelseshav. Hele ugen har jeg også været ekstremt irritabel (og slet ikke så meget i mit hjerte, som man jo ellers netop burde være her op til denne store dag). Og om natten sover jeg pludseligt uroligt og overfladisk. Og selv om jeg ingen julestress har, føles det alligevel som om, der er en centrifugerende energi, der pulserer i meget høj frekvens. Som om "noget løber stærkt" – også når jeg ellers er helt i ro. Phyyyyha! Det er også som om mange følelser kommer op til overfladen (endnu engang) i disse dage. Det føles lidt ligesom en gammel-elev fest, hvor man skal nå at sige hej til alle, inden man igen vinker farvel, velvidende at man aldrig ses igen. Der foregår med andre ord en indre space clearing ...

Og hvis du vil markere energiskiftet eller bare årsskiftet, så er space clearing en genial metode. Kombiner den gerne med en nytårs-rengøring.

PS! 
Heldigvis ringede en god veninde tilfældigvis lige efter kl. 10, og vi havde (as usual) en smuk, dyb og viis samtale, som gjorde at mit humør vendte 180 grader. Resten af dagen har jeg været i mit hjerte og fuld af glæde og følelsen af rigdom på alle planer. Derfor har jeg besluttet at dedikere 2013 til "alle mine veninder". Ikke mindst, fordi jeg tror på, at fællesskabet, både i det små og det store, bliver en væsentlig faktor i den nye tid.

Jeg ønsker dig en helt ualmindelig almindelig magisk 21. december ... og håber, vi ses i morgen! :-)

Billede fra bogen af de blomsterfade jeg altid laver, når jeg vil løfte eller skifte energien i et rum. I dag laver jeg dem lidt anderledes, men princippet er det samme – og de er yderst effektive!


2 kommentarer:

Voyance gratuite par telephone sagde ...

Meget godt lavet og meget gode resultater, meget behageligt at gå held og lykke snart.

voyance gratuitement sagde ...

Dit websted er vidunderlige og forskelligartet. Være ugyldige og insomniac jeg altid travlt med dig.
Held og lykke!